IHMISKUNNNAN TULEVAISUUS ON AUTISTINEN

 

 

Ensimmäinen selkeä kehitysvaihe tulee olemaan Käsitteellisyys - Kuva alla

 

Eetteri - Jumalan tietoisuus

https://www.bing.com/videos/search?q=ether+american+air+force+1986&&view=detail&mid=D253E2BAF258DE128F91D253E2BAF258DE128F91&&FORM=VRDGAR

 Poika ja delfiini saavat tiedon Eetterin välityksellä

 

Autismi = Ihmiskunnan Evoluutio

Ei sairaus

 

UUSI KVANTTIENERGIA

Alkaen 21.12.2012 

Henkinen Kvantti DNA

http://www.wasapower.fi/200564251/Eri kohteet

 

Autismi ja Parantava Musiikki

https://sway.office.com/B8Fdk4XaEH0iX87R?authoringPlay=true&publish

 

Jumalan Kvanttienergia

Levitaatio

https://www.bing.com/videos/search?q=buddhist+monk+flying+video&&view=detail&mid=E861BCA952BAD2ECFC2BE861BCA952BAD2ECFC2B&&FORM=VRDGAR&ru=%2Fvideos%2Fsearch%3Fq%3Dbuddhist%2Bmonk%2Bflying%2Bvideo%26FORM%3DHDRSC3&toWww=1&redig=41C33C36073B4304AEA3F211F3CE5EC1

 

Autistisia lapsia syntyy yhä enemmän ja enemmän. Valtaosa lääkäreistä pitää edelleen autismia sairautena ja hakee siihen parannus-keinoa. Syynä autismin lisääntymiseen nähdään milloin mikäkin; rokotukset, saasteet, liian vähäinen, tai liian runsas D-vitamiinin saanti jne. lista on lähes loputon. Jotkut lääkärit ovat vähitellen kuitenkin alkaneet miettiä muitakin vaihtoehtoja. Kenties autismi ei olekaan sairaus, vaan aivan jotain muuta.

Oma näkemykseni on jo pitkään ollut se, että autismi on osa ihmiskunnan evoluutiota. Hans Asperger on käyttänyt koko elämänsä autismin tutkimiseen. Hän on lausunut mm: ”Täytyy olla hieman autistinen päästäkseen huipulle tieteissä ja taiteissa.”  Autististen huipputiedemiesten ja -taiteilijoiden joukko onkin aivan loputon. Tässä muutamia heistä: Thomas Edison, Henry Ford, Wolfgang Amadeus Mozart, Richard Strauss, Carl Jung, Albert Einstein, Ludvig van Beethoven, Isaac Newton, Nikola Tesla,  Alfred Hitchkock, Bob Dylan, Michael Jackson, Woody Allen, Bill Gates, Juice Leskinen. Tämä lista voisi olla paljon paljon pidempi, mutta tämä saa riittää.

Jean Sibelius "kärsi" autismia lähellä olevasta oireyhtymästä, hänellä oli ns. synestesia, joka tarkoittaa sitä, että hän näki värit sointuina. Kerrotaan hänen pikkupoikana soittaneen pianolla jotakin ja kysyttäessä, mitä hän soitti, hän sanoi soittaneensa lattialla olevan räsymaton.

Autistiset lapset eivät ole lineaarisia, kuten me ns. normaalit ihmiset olemme. He eivät tajua tapaamme puhua kömpelösti yksi sana kerrallaan, mieluummin he kommunikoisivat käsitteillä, yksi käsite voi olla ajatusryhmä. Jos pyydämme jotakin kertomaan, millaisia kirjaimia on olemassa Hän voi luetella kaikki 28 kirjainta A:sta Ö:hön. Hän voisi myös sanoa asian käsitteellisesti ”Aakkoset.” Tämä on eräs syy siihen, että he turhautuvat kömpelöön tapaamme kommunikoida. Ajattele syntyväsi maailmaan, jossa, kaikki tajuavat vain 2 dimensiota pituuden ja leveyden. Sinulla taas on käytössäsi 3 dimensiota; pituus leveys ja syvyys.

Näet maailman paljon todellisempana, kuin ympärilläsi olevat ihmiset ja ihmettelet, mitä merkillistä he yrittävät sinulle tolkuttaa. Heillä ei näytä oikein olevan kaikki tallella. Ei ihme, että autisti turhautuu.  Entäpä sitten, jos odottaisit eleganttia ja hienostunutta kanssakäymistä, mutta tämän sijaan kuulet päivät pitkät huutoa ja rähinää kehittymättömällä kielellä, jota et edes ymmärrä. Mahtaisiko tämäkin hieman turhauttaa? Uskon löytäväni vielä jossain vaiheessa sellaisen autistin, joka pystyy kommunikoimaan kahden tai useamman ihmisen kanssa samanaikaisesti, tietenkin kunkin kanssa eri asiasta.

Daniel Tammetin kyvyt ovat omaa luokkaansa. Hän osaa 11 eri kieltä ja oppi Islannin kielen viikossa. Katso kuva alhaalla.

Autistisilla ihmisillä on aivan erityinen suhde delfiineihin. Jotkut autistin ja delfiinin ystävyyssuhteet ovat koko elämän mittaisia. Eräs äiti kertoi tarinan siitä, miten hänen 6-vuotias autistinen poikansa, joka ei ollut koskaan sanonut ainuttakaan selvää sanaa, vietiin delfiinien lähelle kokonaiseksi päiväksi. Vietettyään riemullisen päivän delfiinien kanssa, poika kotimatkalla lausui useita sanoja ymmärrettävällä tavalla.

Eräs syy edellämainittuun voisi olla se, että valaat ja delfiinit muodostavat ihmiskunnan ja maapallon elävän Back Up -tiedoston. Delfiini on myös ainutlaatuinen poikkeus siinä suhteessa, että se luottaa ihmisiin, eikä pelkää näitä silloinkaan, kun poikasia on lähistöllä. (Meneppä karhun luo, kun sillä on pentuja)

On ihmiskunnan onni, että autismi ei lisäänny nykyistä nopeammin. Jos näin kävisi, eläisimme pian täydellisessä kaaoksessa. Luonto on viisas. Ylilyöntejä toki tapahtuu autismin lisääntyessä, mutta tämä on luonnollinen osa evoluutiota.

Itse olen törmännyt ilmiöön nimeltä autismi, yrittäessäni perehtyä autistien huimiin henkisiin kykyihin. Autismin tutkiminen sairautena tulisi mielestäni lopettaa mitä pikimmin, koska se on suunnatonta resurssien tuhlausta eikä koskaan tule johtamaan mihinkään positiiviseen.  Autismiin liittyviin poikkeuksellisten henkisten kykyjen tutkimista taas tulisi voimakkaasti lisätä, koska sieltä on saatavissa paljon ihmiskuntaa hyödyttävää tietoa. Nämä kyvyt ovat lisääntyneet dramaattisesti vuoden 2012 tienoilla ja sen jälkeen syntyneiden lasten kohdalla.

Autistien käsitteellisyydestä seuraa, että he ovat omien tuntemustensa mukaan erityisen intuitiivisia. Tosin hekin valittavat, että joskus on vaikeata tulkita intuitiolta saatua vertauskuvaa tai symbolia.  Eräs autisti kertoo: ” Intuitioni on voimakas, ollessani 13 vuotias tiesin täsmälleen, milloin äitini kuoli, vaikka hän oli 300 mailin päässä minusta.”

Autisteja syytetään usein siitä, että he ovat sivistymättömiä, koska he eivät mielellään katso silmiin. Jostain syystä tämä näyttää olevan heille kiusallista. Toisaalta on autisteja, jotka kertovat lukevansa toisen ihmisen pupilleista näiden ajatukset melko tarkkaan.

Syksyllä 2016 sain sähköpostia eräältä puheterapeutilta, joka työskentelee autististen lasten kanssa. Hän kertoi kommunikoivansa usein lasten kanssa pelkän ajatuksenvaihdon avulla.

Autistit eivät ole sairaita. He antavat meille häiväyksen siitä suunnasta mihin me ihmiskuntana olemme menossa. Sen sijaan että yritämme puoliväkisin sopeuttaa autisteja nykyiseen yhteiskuntaamme, voisimme vähitellen alkaa muuttamaan yhteiskuntaamme autisteille sopivaan muotoon. Autistien määrä huimasti lisääntyessä meidän on joka tapauksessa tehtävä tämä paljon nopeammin kuin tällä hetkellä edes käsitämme.

Autistit ovat todennäköisesti usein "Hyvin vanhoja sieluja", jotka ovat kokeneet maan päällä jo lähes kaiken mahdollisen. Esim. koulussa he turhautuvat, koska intuitiivisesti tietävät läpikäyneensä opetettavat asiat läpi aiemmin. Siksi monet heistä myös oppivat asiat erittäin nopeasti. Jos opettajat pystyisivät antamaan opetusta käsitteellisemmin, heidän turhautumisensa voisi olla vähäisempää. Kts kuva alla.

 He eivät halua kivuta samoja kokemuksen portaita, koska heidän Kvantti DNA:nsa huutaa olet jo ollut täällä.

Planeetan Grid verkko tulee tekemään heidän olonsa mukavammaksi ja sinun vähemmän mukavaksi. Olemme kanavoineet viime vuonna interdimensionaaliseksi tulemista. Ehkä ihmisten pitäisi liikkua hieman heidän suuntaansa, sen sijaan että opettavat miten olla teidän dimensiossanne.

Tämä ei tapahdu ihan heti, mutta tulevaisuudessa autistiset lapset alkavat yhä enemmän käyttää Plejadeilta saatua 24:ttä kromosomipariaan. Lapset tietävät heti, jos joku sairaus koskettaa heitä. Eivätkä he sairastu.

 

  

Stephen Wiltshare Elävä kamera

Autisti, joka poimii tiedot henkisestä kromosomiparista 24

https://www.youtube.com/watch?v=eA8OK2mlpRM

 

Kuuntele Max Loughanin, jälleensyntyneen Nikola Teslan tarina

http://www.wasapower.fi/200564233/tekstitä

 

 Autistinen Matemaatikko

                https://youtu.be/OR36jrx_L44list=TLPQMjQwNzIwMjABiobYxoXZjQ

Haastattelija ei ymmärrä aivojen toiminnasta ja tietoisuudesta erityisen paljon

Allaoleva Multidimensionaalinen kvanttikyky tulee Plejadilaisten meille antamasta 24:stä henkisestä Kromosomiparista

 

Tesla Plejadeilta

http://www.wasapower.fi/200564233

 

Uusimmat kommentit

07.02 | 16:12

90 luku soitti ja haluaa edelleen nettisivunsa takaisin.
Höpöhöpö ja huomenna lisää

24.08 | 08:29

idiot

21.12 | 02:01

Kiitoksia!

15.05 | 09:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?