UNIVERSUM ON YLI 4 MILJARDIA VUOTTA VANHA

Miksi he eivät tule katsomaan meitä?

Olemme kehittymättömiä pikkulapsia heidän rinnallaan. Plejadien sivilisaatio on yli 2 milj. maan vuoden ikäinen. Ihmiskunta on hieman yli 50.000 vuotta vanha ja SOTAISA. Meidän pitäisi lopettaa Sotamme ja lopettaa myös järjettömän rahan tuhlauksen ns. PUOLUSTUKSEEN. Silloin he saattaisivat harkita tuloa planeetallemme.

Lisäksi olimme 21.12.2012 saakka ns "Hands off" -sivilisaatio, joiden elämään muilla sivilisaatioilla ei ollut lupa puuttua.

DNA 24 EVOLUUTIO - www.wasapower.fi /Eri kohteet

 

Arkeologia

http://www.wasapower.fi/200564235

 

Aatami & Eeva http://www.wasapower.fi/200564228

 

MAAILMANKAIKKEUS ON TÄYNNÄ ELÄMÄÄ

Maailmankaikkeudessa oleville sadoille miljardeille galaxeille on kullekin tehty ikioma henkinen suunnitelma. Niin myös meidän omalle Linnunradallemme. ”Mestarifyysikon”-Jumalan tekemä henkinen suunnitelma määrittelee samalla sen, miten fysiikka toimii kussakin galaxissa.  Linnunradallamme ja naapurigalaxilla Andromedalla saattavat olla erilaiset fysiikan lait.

Galaxien ohjauskeskuksina toimivat galaxien keskellä sijaitsevat mustat aukot. Sciencealert-lehdessä oli 21 Dec 2017 (A Mysterious Filament) radioteleskoopilla otettu kuva, jossa mustan aukon keskellä näkyy lanka, jonka merkitystä tiede ei tule ymmärtämään pitkään aikaan.

 Big Bang-Musta Aukko

http://www.wasapower.fi/200564246

 

Maailmankaikkeuden galaxit ovat yhdistyneet tällaisilla langoilla upeiksi Mandala-kuvioiksi.

Osana henkistä sunnitelmaa olemme saaneet jumalallisen kipinän, johon liittyy uuden energian testi. Maapallo ihmiskuntineen on läpäissyt tämän testin täpärästi 21.12.2012

Suhteellisen harvat jumalallisen kipinän saaneet asutut planeetat selviävät testistä kunnialla. Monet planeetat ovat tuhonneet itsensä. Jotkut kehittyvät teknisesti pitkälle – ilman Jumalallista kipinää.

Ihmiskunnan tulevaisuus on valoisa. Lumipalloilmiö on vauhdissa, eikä mikään voi sitä pysäyttää.

Maailmanlopun ennustajia riittää, on aina riittänyt. Yksikään heistä ei ole oikeassa. Voimme mennä kaksi askelta eteenpäin ja yhden taaksepäin. Suunta on kuitenkin aina väistämättä sama.

Kehityksen nopeus riippuu vain ja ainoastaan meistä.

 

 

 Kun Ihmiskunnan Evoluutio on valmis, koko Universumin kudos muuttuu 

Ihmiskunnan tehtävänä on oman loppuun saatetun Evoluutionsa jälkeen siirtää henkinen viestikapula jollekin nyt jo kehittymässä olevalle uudelle Universumin sivilisaatiolle 

Katso Mummolat kuva ylhäällä 

 

MAAPALLON ULKOPUOLISET TARKKAILIJAT

Minäpä kerron tietyistä E.T:istä ja Kosmisesta Hilasta. Tällä Planeetalla, lähellä tätä Planeettaa ja tämän planeetan ympärillä on ryhmä, joka on erittäin utelias sinusta. He tökkivät ja tyrkkivät sinua. Heidän uteliaisuudelleen on yksi kaiken kattava syy ja ehkä nyt ymmärrät siitä enemmän. Te, rakkaat, "Jumalan kuvat", teissä on (kaksinaisuus kvantti DNA), joka pystyy kommunikoimaan Kosmisen Hilan kanssa ja nämä vierailijat näkevät tämän tosiasian selvästi, sillä se on heidänkin voimanlähteensä! He haluavat tietää: "Millainen olento se on, joka asuu tällä pienellä Planeetalla, ja vain tällä Planeetalla, jolla on sellainen voima! Tämä selittää myös, rakkaat, miksi E.T.:t eivät vain tule ja laskeudu tänne ja näytä itseään ja kysy sinulta tästä uskomattomasta inhimillisestä ominaisuudesta. He ymmärtävät, ettet itse ymmärrä, mitä sinulla on. Lisäksi, koska olet niin uskomattoman voimakas tahtosi kautta, vain muutama teistä voisi yksinkertaisesti höyrystää heidät (jos tietäisitte miten). Niin voimakas olet. Ja niin he vangitsevat sinut PELOSSA yksi kerrallaan, sillä he kunnioittavat voimaasi ja haluavat sitä ja he ovat uteliaita ihmetellen sitä, miten sinä pystyt muodostamaan yhteyden Kosmiseen Hilaan. PELKO katkaisee ilon ja luovuuden. Luovuus ja ilo liittyvät TAHTOON, ja niiden poissaolo mahdollistaa sieppauksen. Olemme aiemmin sanoneet teille, että sinun ei tarvitse koskaan pelätä näitä olentoja, kun vain katsot niitä ja sanot: "En anna sinulle lupaa olla täällä." Ja uskokaa minua, rakkaat, he perääntyvät, sillä teillä  TAHDON voima, joka on kytketty Universaaliin voimanlähteeseen nimeltä Kosminen Hila - ja he tietävät sen! ... Ja vitsi on, että sinä et.

 

 Tietoisuus 

http://www.wasapower.fi/200564237

 

Meidän DNA:mme tehokkuus on tällä hetkellä keskimäärin 35-36%

Uusimmat kommentit

07.02 | 16:12

90 luku soitti ja haluaa edelleen nettisivunsa takaisin.
Höpöhöpö ja huomenna lisää

24.08 | 08:29

idiot

21.12 | 02:01

Kiitoksia!

15.05 | 09:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?