MESTARIFYYSIKKO - JUMALA KERTOO AINA TOTUUDEN

Kuuban Kriisi ihmisen silmin

Kuuban kriisi oli lähellä johtaa ydinsotaan. Nuori John F. Kennedy ja kokenut Nikita Sergejevitš Hrutshov mittailivat sitä, kenen kantti kestää

Yhdysvaltojen laivasto oli saartanut Kuuban, ydinpommikoneet olivat ilmassa, venäläiset alukset lähestyivät saartorengasta. Koko maailma jännitti…

27.10. 1962 oli ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta ratkaiseva päivä.

Amerikkalaisten syvyyspommien vaurioittama, ydinohjuksin varustettu, dieselkäyttöinen venäläinen hyökkäyssukellusvene B-59 oli ilman yhteyttä ulkomaailmaan ja uskoi sodan jo alkaneen.

Tuohon aikaan Neuvostoliittolaisten sukellusveneiden ohjuksen laukaisun piti hyväksyä kolme ylintä upseeria. Laivan päällikkö ja toinen upseeri olivat jo hyväksyneet napin painalluksen. Kolmas upseeri Vasili Arhipov veto-oikeudellaan esti laukaisunapin painamisen.

Michael Gorbatshov yritti myöhemmin turhaan saada Vasili Arhipoville Nobelin rauhanpalkintoa, jonka tämä varmasti olisi ansainnut, koska hän pelasti koko maailman ydintuholta.

Vrt esim. Al Goren CO2 Ilmastovalheistaan -Hiilidioksidi-  saama rauhanpalkinto

 

Kuuban Kriisi ”Mestarifyysikon”

-Hengen- silmin

Rakkaat ystävät, kyseessä oli hetki, jolloin koko maapallon elämä olisi voinut pian tuhoutua yhden napinpainalluksen seurauksena. Suljimme kuvaannollisesti silmämme ja pidätimme henkeämme. Ihmisen Vapaan Tahdon vuoksi emme voi puuttua tilanteeseen. Voimme vain lähettää rakkautta ja tasapainoa ihmisten välityksellä. Ihmiskunta ei tuhonnut itseään, mutta näin lähellä se oli.

Uusimmat kommentit

07.02 | 16:12

90 luku soitti ja haluaa edelleen nettisivunsa takaisin.
Höpöhöpö ja huomenna lisää

24.08 | 08:29

idiot

21.12 | 02:01

Kiitoksia!

15.05 | 09:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?