MESTARIFYYSIKKO - JUMALA KERTOO AINA TOTUUDEN

MAAPALLO ON VAPAAN TAHDON PLANEETTA, JOSSA JOKAISELLA ON OIKEUS LÖYTÄÄ OMA TOTUUTENSA

Seuraavassa olen esittänyt kaksi totuutta astrologiasta, tieteen totuuden, joka on otettu suoraan Wikipediasta ja henkisen totuuden

1.     TIETEEN TOTUUS

Astrologia eli tähdistäennustaminen on uskomus, jonka mukaan taivaankappaleiden suhteellisista asemista ja välisistä kulmista voidaan päätellä Maan tapahtumien yksityiskohtia kuten ihmissuhteita ja ihmisten kohtaloita sekä tulkita luonteita.

Nykyaikaisen tieteellisen käsityksen mukaan astrologia on Näennäistiedettä. Astrologia on kehittynyt muinaisten sumerien harjoittamasta tähtien palvonnasta. Tämä uskonto oli animismia, jossa luonnolle ja sen ilmiöille annettiin henkisiä ominaisuuksia. Taivaankappaleiden ajateltiin olevan jumalia, jotka saavat aikaan maanpäälliset tapahtumat. Oppi perustui maakeskiseen todellisuuskäsitykseen.

 

2.    HENKINEN TOTUUS

Astrologia on täyttä fysiikkaa

Maailmanluokan astrologi, joka ottaa huomioon astrologisissa kartoissaan vuosina 1990-2003 tapahtuneen magneettisen pohjoisnavan rajun siirtymisen sekä huomioi vuoden 2012 jälkeen tapahtuneen noin 3 asteen käännöksen maan magneettikentässä, pystyy luonnehtimaan ihmistä tämän syntymähetken ja -paikan perusteella.

Lehdissä esiintyvät viikkohoroskoopit ja vastaavat ovat tietenkin vain puhdasta ajanvietettä.

Syntyvä lapsi (ikuinen sielu) valitsee vanhempansa, sukupuolensa ja syntymähetkensä ennen jokaista syntymäänsä,valiten samalla myös Astrologisen olemuksensa.

 

Ihmisen DNA on erittäin mutkikas ja hieno rakennelma.

Tiede on äskettäin huomannut että DNA:mme ei olekaan nauha, vaan telomeerien päät ovat itse asiassa kytkeytyneet yhteen ja muodostavat silmukan. Yhdysvaltalaistutkijat Elizabeth Blackburn, Carol Greider ja Jack Szostak saivat silmukan keksimisestä Nobel -palkinnon vuonna 2009. 

Tässä silmukassa on erikoista se, että siinä kulkee heikko virta, niin heikko, että sitä on hyvin vaikea havaita hienoimmillakaan instrumenteilla. DNA:n ei pitäisi johtaa sähköä, mutta se on kuin suprajohdin ja tekee sen. Sähköinsinöörit tietävät, että silmukassa kulkeva virta synnyttää ympärilleen aina magneettikentän.

Jokainen ihmisen solu on siis magneettinen. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme magneettisia olentoja. Tarvitsemme maan magneettikenttää pysyäksemme terveinä. Avaruuslentojen aikana astronautti tai kosmonautti voi loitota kauas maapallon magneettikentästä.

Keinotekoinen, oikein suunniteltu, magneettikenttä on silloin tarpeen. Ilman kenttää astronauttien ja kosmonauttien luut haurastuvat ja heidän immuunijärjestelmänsä heikkenee ja myös monia muita terveysongelmia saattaa ilmaantua.

Ihmisen runsaat 37 biljoonaa magneettista DNA -molekyyliä ovat vuorovaikutuksessa maapallon magneettikentän kanssa INDUKTION välityksellä. Induktio tarkoittaa sitä, että kahden magneettikentän risteillessä tai sivutessa läheisesti toisiaan, energiaa ja informaatiota siirtyy kenttien välillä.                                          

Monelle tuttu induktioliesi toimii samalla periaatteella. Lieden keraamisen tason alla on käämi, jossa kulkee sähkövirta. Virran kulkiessa käämissä sähköenergiaa siirtyy induktion kautta kattilan metalliseen pohjaan ja saa sen lämpiämään.

Auringosta tuleva aurinkotuuli ympäröi maan magneettikenttää ja induktion vaikutuksesta aurinkotuuli siirtää informaatiota maan magneettikentän kautta ihmisen DNA:han.

Painovoima ja magnetismi ovat kuin kaksoset. Auringon ympärillä kiertävät planeetat repivät planeettojen välisten vetovoimien välityksellä aurinkoa ja muuttavat samalla sen magneettikenttää sekä myös maata ympäröivää aurinkotuulta siten, että lopulta ihmisen magneettisiin DNA- molekyyleihin vaikuttava magneettikenttä vaihtelee minuutti minuutilta, sekunti sekunnilta.

Syntyypä ihminen koska tahansa ja missä tahansa, hän saa aina syntymähetkensä ja -paikkansa mukaisen henkilökohtaisen, magneettisen leiman DNA:hansa.

ETELÄMANTEREELLA pitkiä aikoja viettäneiden tutkijoiden joukossa on havaittu vaikealaatuisia syöpiä. Syynä on yksinkertaisesti se, että maan magneettikenttä on Etelämantereella yksinapainen eikä toimi sopusoinnussa ihmisen oman magneettisen DNA:n kanssa.

Tiede ei vielä välttämättä osaa yhdistää näitä syöpätapauksia maan magneettikenttään. Vrt tieteen näkemys alussa.

https://www.latimes.com/local/obituaries/la-me-jerri-nielsen-fitzgerald2-2009jun25-story.html

KUUHULLUUS johtuu maata lähellä sijaitsevan kuun aiheuttamasta vetovoimasta, joka muuttaa maan magneettikenttää etenkin täysikuun aikana ja vaikuttaa siten ihmisen magneettiseen DNA:han aiheuttaen herkälle ihmiselle erilaisia tuntemuksia.

Katso myös DNA Evoluutio

http://www.wasapower.fi/200564251/Aatami & Eeva

 

 

Ja Elävä Jumala

http://www.wasapower.fi/200564252

 

Revontulet Magnetismi -  DNA

https://www.visitfinland.com/article/on-the-hunt-for-the-northern-lights/

 

 

Uusimmat kommentit

07.02 | 16:12

90 luku soitti ja haluaa edelleen nettisivunsa takaisin.
Höpöhöpö ja huomenna lisää

24.08 | 08:29

idiot

21.12 | 02:01

Kiitoksia!

15.05 | 09:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?