HIUSKARVAKAAN EI PUTOA JUMALAN TIETÄMÄTTÄ

 

Jumala on aina ollut olemassa

http://www.wasapower.fi/200564252

 

Universum

http://www.wasapower.fi/200564221

 

Universum ja Linnurata ovat yhtä vanhoja yli 4 Miljardia vuotta

Universum on yli 12D, 3D Aivoille mahdoton ymmärrettävä

Elävä Jumala on kaikissa Dimensioissa

 

  Aatami & Eeva

http://www.wasapower.fi/200564228

 

Ilman Elämää Universumia ei voisi olla olemassa

Fysiikkaa ei tarvittaisi ilman elämää - ja ajattelitte sen olevan päinvastoin - Ettekös vain 

Ihminen on Maapallon kannalta erittäin oleellinen tekijä

Ei lähes sattumaa, kuten tieteemme väittää

 

Aatami & Eeva

http://www.wasapower.fi/200564228

 

3D tiede näkee Ihmisen pelkkänä  luontokappaleena -Ei loistavana Henkisenä olentona, joka tulee muuttamaan koko Universumin kudosta

 

Veden tietoisuus = Jumalan Tietoisuus Eetteri läpäisee sen

https://www.bing.com/videos/search?q=Masaru+Emoto&&view=detail&mid=08F0E3CBB2F524BCC66E08F0E3CBB2F524BCC66E&&FORM=VRDGAR

 

EETTERI on Jumalan Tietoisuus

Tieteen mukaan Pimeä Aine

https://www.bing.com/videos/search?q=ether+american+air+force+1986&&view=detail&mid=5C2CDC245DF76EA68FB45C2CDC245DF76EA68FB4&&FORM=VRDGAR

 http://www.wasapower.fi/200564252

"Mestarifyysikkoa" - Jumalaa todella huvittaa tieteen Big Bang näkemys

 

Mistä kuuma piste on tullut?

Mistä ovat tulleet Luonnon lait? 

Scientists are very proud of the Big Bang Theory. They have it all figured out and they have a timeline for it.

This is really FUNNY to us!

How can you have a timeline for a Quantum Event?

There is no time in a quantum state, yet they have it all figured out.

They've even figured out that there's a residue they can measure that proves they're right.

How clever of them!

 

When you start mapping the Universe and you see how the galaxies are really laid out, you already know they’re not random. Isn’t that interesting? Wasn’t what you called The Big Bang supposed to be something that randomly distributed everything from almost nothing? So why is there a pattern?

 

Big Bang teorian mukaan galaksien pitäisi olla satunnaisessa järjestyksessä. Joku on kuitenkin kutonut galaksit synkronisesti kauniiksi Mandala-kuvioiksi, mahtaisiko tämä joku olla "Mestarifyysikko" - Jumala?

MALLI - PATTERN = TIETEEN TODISTE JUMALASTA

Malli = Mandala-kuvio

Joon Hyeop Lee Etelä-Korean Astronomisesta ja - Avaruus-tieteellisestä Instituutista (KASI) ja hänen kolleegansa mittasivat 445 galaksin pyörimisliikkeen. Galaksit sijaitsivat 400 miljoonaan valovuoden päässä maasta. He huomasivat, että kunkin galaksin pyörimisliike oli linkitetty kymmenien tuhansien naapuriglaksien liikkeisiin

 

Kosminen Hila - Cosmic Web

Tunnetaan myös Jumalan Manttelina

     Mantle of the God

 

 Read more: https://www.newscientist.com/article/2220797-distant-galaxies-moving-in-sync-hint-at-cosmic-web-across-the-universe/#ixzz65e34JTGm

 

Jokaisen Galaksin Musta Aukko kontrolloi Galaksin Fysiikkaa

 

Ihmiskunnan aikajana

    http://www.wasapower.fi/200564235

 

Pieninkin asia, jopa ne joita kutsutte HIggsin Bosoniksi ja kvarkiksi omaavat polarisuuden, Kaksijakoisuuden

Ilman Elämää Universumia ei voisi olla olemassa

Ilman polaarisuutta elämää ei voisi olla olemassa. Elämä on luotu Polarisuuden, Kaksijakoisuuden, kautta, Polarisuutta atomin osasissa

Fysiikkaa ei tarvittaisi ilman elämää - ja ajattelitte sen olevan päinvastoin - Ettekös vain

Elämä on Suunniteltua

Erittäin pienet ja erittäin suuret kappaleet, kuten galaksit, noudattavat kvantti- tai monidimensionaalisen maailman sääntöjä. Newtonin lait toimivat vain ”keskikokoisten” kappaleiden kohdalla. Vera Rubinin aikoinaan havaitsema Andromeda -galaksin outo pyöriminen on yksinkertaisesti kvanttimaailman ilmiö. Galaksien keskiöissä pätevät erilaiset, meille tuntemattomat, luonnonvoimat.

Nykytiede tuntee neljä luonnonvoimaa. Ensimmäinen parin muodostavat painovoima ja sähkömagnetismi, toisen parin vahva ja heikko ydinvoima. Galaksien mustissa aukoissa toimii meille tuntematon pari kvanttisia, monidimensionaalisia luonnonvoimia.Tuntemattomat luonnonvoimat ovat vahva ja heikko Monidimensionaalinen voima. Nämä tuntemattomat luonnonvoimat ovat yhdistettyjä Monidimensionaaliseen painovoimaan ja Monidimensionaaliseen Magnetismiin.  Luonnonvoimia on siis yhteensä kuusi.

Maailmankaikkeus toimii 12D:ssä ja sen ylikin. Musta aukko on Monidimensionaalinen - Kvanttinen   

Elämme maapallollamme 3-4D-todellisuudessa (pituus, leveys, korkeus ja aika) Tarkastelemme kaikkea, maailmankaikkeus mukaan lukien, 3D-lasien läpi.

Musta aukko ja siihen liittyvät vaikutukset ovat täysin 3D käsityskykymme ulkopuolella, ne ovat jopa 12D käsityskyvyn ulkopuolella.

Elävien ja dynaamisten galaksien mustat aukot näyttävät luovan ja hävittävän ainetta, jopa uusia 3D-galakseja tuntuu häviävän ja syntyvän. Pieniä kvantti -Big Bangeja tapahtuu koko ajan. Häviämistä ei todellisuudessa kuitenkaan koskaan tapahdu. Maailmankaikkeus vain tasapainottaa itseänsä. Gammasäteily on näissä kohdissa erittäin voimakasta.

Satojen miljardien galaksien tehdessä jatkuvasti tätä punasiirtymä, alkuaineiden jakaantuminen ja taustasäteily näyttäytyvät tieteen havaitsemilla tavoilla. Mustissa aukoissa tapahtuvat kvantti- tai monidimensionaaliset ilmiöt ovat meille (3D:ssä) näkymättömiä. 

Big Bang:in on oletettu olevan jotakin, joka summittaisesti synnytti ja jakoi kaiken lähes ei-mistään. Miksi on kuitenkin olemassa malli, josta kertoo kuva 2.

Olemme tottuneet siihen, että kaikella on aina alkunsa ja loppunsa. 3D:ssä kaikki, ihminen mukaan lukien, syntyy, elää aikansa ja kuolee pois.

Kvanttisessa tai monidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa aikaa ei ole olemassakaan. Emme voi soveltaa omia 4D -aikakäsItyksiämme Kvanttiseen - Monidimensionaaliseen maailmankaikkeuteen.

Ihmisen oikeasta aivolohkostakin puuttuu ajan taju, sillä ei ole mennyttä eikä tulevaa, se elää NYT-hetkessä. Ajantajumme löytyy vain vasemmasta aivolohkosta. (Vrt Jill Bolte Taylor)

Universum on yli 4 Miljardia vuotta vanha

Tieteen kuvittelemaa 3D Big Bangia ei koskaan ole tapahtunut

Kvantti Big Bang on käynnissä kaiken aikaa

 

Katso myös Dark Matter

http://www.wasapower.fi/200564218

 

Katso Eetteri/Nikola Tesla - Albert Einstein oli väärässä

https://www.bing.com/videos/search?q=ether+american+air+force+1986&FORM=HDRSC3

 

Truth Bomb 24.08.2020 08:29

idiot

| Vastaa

Uusimmat kommentit

07.02 | 16:12

90 luku soitti ja haluaa edelleen nettisivunsa takaisin.
Höpöhöpö ja huomenna lisää

24.08 | 08:29

idiot

21.12 | 02:01

Kiitoksia!

15.05 | 09:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?