GRAND CANYON "MESTARIFYYSIKKO" - "MASTER PHYSICIST"

 "Mestarifyysikko" 

 

Tieteen mukaan Grand Canyon on syntynyt vuosimiljoonien kuluessa, pohjalla olevan Colorado joen uurtaessa uoman nykyisen kaltaiseksi.

 

Henkinen totuus: Grand Canyon on syntynyt muutamassa sadassa vuodessa (noin 300 v)  kauan kauan sitten, kun maapallomme oli vielä rauhaton. Sen ovat uurtaneet Tyyni Valtameri ja Atlantin valtameri, kun vesimassat ovat syöksyneet valtavalla nopeudella vuoroin toiseen, vuoroin toiseen suuntaan.

Joillakin alueilla yli miljardin vuoden kivet ovat kadonneet Grand Canyonista jälkeä jättämättä

 

 

Katso kanjonin teräviä kulmia, onko kyseessä tuhansien miljoonien vuosien eroosio? Jos tiedemiehet katsovat tarkasti, he myös löytävät joen suistoa molemmin puolin.

Lehtiartikkeli

https://www.nytimes.com/2000/06/06/science/making-sense-of-grand-canyon-s-puzzles.html

 

 

 "Master Physicist"

According to the science Grand Canyon is born during millions of years. The Colorado river has slowly eroded the Canyon.

Spiritual truth: Grand Canyon was born during only a few hundreds of years (about 300). Long long ago, when our earth was still volatile. It was carved by The Pacific Ocean and The Atlantic Ocean. Waters rushed at high speed back and forth and cut the canyon.

Look at the sharp edges of the canyon, is this erosion of thousands millions of years?  If scientists will look carefully, they also will find delta on both sides.

In some areas, more than 1 billion years worth of rocks have disappeared from the Grand Canyon without a trace.

 

 

https://www.nytimes.com/2000/06/06/science/making-sense-of-grand-canyon-s-puzzles.html

 

 

Uusimmat kommentit

07.02 | 16:12

90 luku soitti ja haluaa edelleen nettisivunsa takaisin.
Höpöhöpö ja huomenna lisää

24.08 | 08:29

idiot

21.12 | 02:01

Kiitoksia!

15.05 | 09:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?